Kezdőlap arrow Szerverek
header6.jpg
Szerverek Nyomtatás E-mail

Szerverépítés, karbantartás

Ha ön úgy gondolja, hogy akkora látogatottsága vagy adatforgalma van, hogy ez egy dedikált saját kiszolgálót igényel, vagy saját hosting szolgáltatást szeretne indítani mi megépítjük önnek a saját webserverét az összes kívánt szolgáltatással (http, ftp, mail, ssh, mysql, stb.)

Vállaljuk elsősorban linux/bsd/unix szerverek építését, telepítését, karbantartását és adminisztrálását. Több év tapasztalattal és magasszintű hozzáértéssel rövid határidővel elkészítjük az igény szerinti installációt. Szükség esetén a kívánt hardware elemek beszerzését is vállaljuk.

Tûzfalépítés


Irodai tűzfala megvédi önt és cégét a külső behatolásoktól, a virusok és támadások jelentős részétől, lehetővé teszi az internetkapcsolat megosztását, hogy azt az összes számítógépe használhassa egyidőben.

Vállaljuk elsősorban linux/bsd tűzfalak építését, telepítését karbantartását és adminisztrálását. Szükség esetén a kívánt hardware elemek beszerzését is elvégezzük.
Kívánsága szerint megépítjük irodai tűzfalát, (adsl/kabel gateway/router, samba server, firewall) telepítjük rá a kívánt extra szolgáltatásokat.

Ilyen extra szolgáltatás a proxy (squid):
segít önnek az irodai Internetkapcsolat gazdaságosabb kihasználásában, ha egy oldalt vagy dokumentumot többször megnéznek akkor a második alkalommal már nem az internetről fog érkezni hanem az irodai szerveréről, (ezáltal takarékoskodva a keskeny sávszélességgel és az idővel) a lap csak frissülés esetén töltődik le újra az interneten át.

Több telephely esetén VPN hálózat kiépítéstét is vállaljuk, mely garantálja adatai magasszintű biztonságát az egyszerű adatcsere kényelmével együtt.

Belső hálózat

Vállaljuk cégének informatikai felmérését, belső hálózatának megtervezését, a kíválasztott megoldáshoz szükséges hálózati elemek beszerzését, végül a hálózat megépítését és karbantartását, mindezt rövid határidővel.


Vezeték nélküli hálózat

Vállaljuk vezeték nélküli hálózatok (wavelan) megtervezését és megépítését, meglévő hálózatba integrálását. Vezeték nélküli hálózat kiépítésést javasoljuk, ha kábelezés nem megoldható fizikai akadályok,vagy jogi problémák (pl.:műemlék épületet, bérlemény) miatt.

 
Keresés
Iratkozz fel hírlevelünkre!
Online felhasználók
szerver info
ujrainditas: 1991 napja 10 oraja és 19 perce tortent utoljara
design by:NETexpert Plus Kft.